Vítám vás :)



Ahoj milé malířky,

vítám vás na mém novém blogu. Jsem vymalovávačka omalovánek. Těžký amatér. A po půl roce malování v podstatě začátečník. Ovšem pastelkám a omalovánkám jsem beznadějně propadla. Tak jako nejedna z vás. 

Není mi pět, a přesto jsem s pastelkou v ruce nejšťastnější. Sama nenamaluji ani sluníčko. A tak vybarvuji. A nestydím se za to. A nechci, abyste se za malování styděli ani vy. Ať si naši partneři, rodiče nebo děti klepou na čelo. My máme koníčka, který nás baví. A který nám pomáhá odbourávat napětí všedních dní. A to je to, oč tu běží. Milujeme malování a nenecháme si ho znechutit ani nikým vzít.

Ráda bych tu vytvořila prostor pro nás všechny pastelkové nadšence. Místo, kde se budeme cítit dobře a kde vzájemně načerpáme třeba trochu inspirace, pár nápadů anebo se jen trochu pobavíme. 

Protože je blog v plenkách stejně jako to moje umění neumění, plány pro začátek jsou jasné. Jako správnému šílenci se mi doma nakupilo hafo omalovánek a hafo pastelek. Co se jim podívat na zoubek? Co předat pár zkušeností vám, které sedíte nad prvním obrázkem nebo i vám, co už jste něco namalovali a rádi si jen o pastelkách povídáte? Jdete do toho se mnou? 

A protože bych moc ráda, aby se vám tu líbilo a abyste se tu cítili uvolněně a pohodlně, neváhám přiznat svůj amatérismus. Možná i proto maluji s cenově dostupnějšími pastelkami a jinými výtvarnými potřebami. Jsem však stoprocentně přesvědčena, že krásné obrázky se dají tvořit i s obyčejným nářadíčkem. A ráda bych zbořila mýtus, že všechno levné je špatné. To však neznamená, že mé recenze nebudou objektivní. Každý produkt si po zásluze zaslouží to, co si zaslouží. 

Jenže co ty věcičky o kterých hromadně sníme? Určitě i o nich se chcete dozvědět něco víc. Tak jako já. Co s tím? Zapřemýšlela jsem, nasadila psí oči a upřela je na naši pastelko-omalovánkovou bohyni Zdeničku. A protože Zdenička má laskavé srdce, zželelo se jí chudáčka psíčka a slíbila, že ve svém totálně nabitém programu občas ukradne kousek času a přispěje článkem. Takže se občas můžeme těšit, že ve své Krajině omalovánek popadne nějakou věcičku, nad kterou my hojně slintáme, obrátí ji nahoru, dolu, prozkoumá napovrchu i vevnitř a své dojmy nám sdělí. Uááá, paráda. Zas budeme mít o čem snít a po čem toužit.

Tak co dámy a pánové, jdeme do toho. Jdeme si vytvořit místečko, které bude jen naše? Najde se nějaký další nadšenec, který se k nám třeba občas připojí vlastním příspěvkem?

Já do toho jdu. A uvidíme, uvidíme. Řekl slepý a …. .. …. :)

S láskou vaše Coloring Martina

Komentáře

Okomentovat